بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گروشگری گیلان، حمیدرضا آذرپور معاون گردشگری این استان امروز پنجشنبه 27 اردیبهشت 97 گفت: «این جشنواره که بهمنظور استقبال از ماه مبارک رمضان بود بهصورت آکادمیک و با پخت غذاهای گیلانی از سوی هنرستان تخصصی آشپزی و گردشگری آگه برگزار شد.»
او ادامه داد: «با توجه به اینکه در رشت بحث فرهنگ غذا و شهر خلاق خوراکشناسی مطرح است، ۳۶ تنوع غذایی شامل غذاها و دسرها و نانهای محلی در قالب ۱۴ غرفه در محوطه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت برپا و مورد استقبال شهروندان رشت قرار گرفت.»
این برنامه با همکاری امور بینالملل روابطعمومی شهرداری رشت، سازمانفرهنگی ورزشی شهرداری و اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری رشت انجام شد.
انتهای پیام/